Părinţii Denisei Răducu s-au certat. Motivul i-a lăsat pe toţi mască

+3 click pentru
galerie

Părinţii Denisei Răducu s-au certat. Motivul i-a lăsat pe toţi mască © Arhivă

Denisa Răducu a încetat din viaţă în urmă cu doi ani, lăsând în urma ei multă durere. Artista a fost iubită de o ţară întreagă, iar dispariţia ei a lăsat urme grele.

Cei mai afectaţi au fost părinţii Denisei, care au ajutat-o şi care i-au fost mereu alături. Cei doi au îngrijit-o cum au putut mai bine pe fiica lor şi au sperat până în ultima clipă că Denisa Răducu se va face bine.

Din cauza tensiunilor dintre ei, chiar în ziua înmormântării fiicei lor, Geta Dovleac şi Emilian Răducu s-au certat chiar de faţă cu o parte dintre oamenii care au venit să o conducă pe ultimul drum pe îndrăgita artistă.

Motivul de la care a plecat totul a fost felul în care tatăl Denisei era îmbrăcat. Geta Dovleac a fost nemulţumită de faptul că tatăl fiicei sale purta o cămaşă gri şi o şapcă în ziua înmormântării. Se pare că aceasta ar fi ţipat la el şi l-ar fi întrebat cum a putut să aibă tupeul să apară în acest fel.

Bărbatul, supărat oricum de situaţie, nu a stat la ceartă şi a mers imediat să se schimbe. Emilian Răducu a înlocuit cămaşa gri cu una neagră şi a renunţat la şapca de pe cap.

Emilian Răducu continuă să păstreze doliul pe cap, după moartea Denisei Răducu

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea artistei, însă tatăl său continuă să păstreze doliul pe casă, în semn de respect pentru amintirea fiicei sale.

"A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă. Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă", a spus Emilian Răducu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro