Pasiunea ascunsă a lui Mihai Morar! „În 15 ani am strâns 200”

+4 click pentru
galerie

Pasiunea ascunsă a lui Mihai Morar! „În 15 ani am strâns 200” © Instagram

Mihai Morar, unul dintre cei mai buni oameni de radio de la noi din ţară, are o pasiune de care nimeni nu ştie. Oare ce colecţionează prezentatorul tv?

Mihai Morar este cu siguranţă unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori tv şi oameni de radio. Pe lângă pasiunea pentru televiziune, vedeta mai are un hobby, pe care l-a ţinut ascuns o perioadă. Mihai Morar este ahtiat după adidaşi, având o colecţie impresionantă de 200, pe care a reuşit să-i strângă în 15 ani.

De asemenea, încălţămintea sport a omului de radio diferită din mai multe puncte de vedere, cum ar fi culoarea, dar şi modul în care îi foloseşte: fie pentru alergat, fie pentru drumeţii sau ieşit în oraş.

”În 15 ani am strâns peste 200 de perechi de adidaşi, de toate culorile, pentru alergare, ture cu biclicleta, drumeţii şi plimbări în oraş”, susţine Mihai Morar.

Puţini sunt cei care ştiu cât de mult ţine prezentatorul tv la sănătatea lui, alergând în fiecare dimineaţă. Sportul l-a schimbat şi este mândru de asta. „De ce iubesc să alerg? Pentru că alergarea nu îmi cere nimic, nu are nici o pretenţie de la mine, nu vrea nimic de la mine. Pentru că e ora la care nimeni nu-mi cere nimic. Mental, alergarea m-a transformat. Dar cel mai mare câştig al călătoriei este inima. Pentru că inima este un muşchi. Şi nu o poţi face mai puternică atunci când stai sau când nu iubeşti!”, a continuat Mihai pentru ciao.ro.

Secretul unei căsnicii de succes

Mihai şi Gabriela sunt împreună de mai bine de 13 ani, fiind un exemplu pentru toată lumea. Prezentatorul tv consideră că totul constă în comunicare şi în independenţa în cadrul relaţiei, dar şi despre a renunţa la orgoliu, care nu ajută niciodată.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul.”, a povestit Mihai.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro