Pasiunea neştiută a Andreei Raicu! Vedeta a spus lucrurile pe nume, în faţa fanilor / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Pasiunea neştiută a Andreei Raicu! Vedeta a spus lucrurile pe nume, în faţa fanilor / VIDEO © arhivă

Se spune că banii în sine nu aduc fericirea, dar nu putem spune acelaşi lucru şi despre pantofi. Iar Andreea Raicu ştie asta foarte bine!

Vedeta are o pasiune pentru încălţăminte, şi mai mult decât atât, le-a prezentat fanilor şi nouă colecţia ei de pantofi. Şi doamnelor, dacă nu staţi bine la capitolul temperare, ar fi bine să vă ascundeţi cardurile, deoarece Andreea vă va face..."poftă" de shopping. 

"Mie îmi plac enorm pantofii. Preferam să îmi cumpăr o pereche de pantofi în loc de orice altceva. Am mulţi, dar port doar câteva perechi. Port foarte des pantofi sport", a precizat Andreea Raicu, potrivit Antena Stars.

Andreea Raicu, dezvăluiri neştiute despre pasiunea pentru pantofi

Dar să vedem şi care sunt pantofii care nu lipsesc niciodată din garderoba Andreei Raicu. Vedeta le-a spus admiratorilor şi cum e corect să asorteze pantofii în funcţie de ţinută, aşa că înarmaţi-vă cu o foaie şi un pix şi luaţi notiţe.

Iar Andreea nici că se uită la bani când vine vorba despre pantofi. Investeşte sume mari în încălţăminte, şi îi sfătuieşte şi pe ceilalţi să facă la fel, pentru că pantofii de calitate pot schimba radical o ţinută, şi dacă sunt aleşi corespunzător, pot fi şi foarte comozi, chiar dacă au tocul înalt. 

"Întotdeauna mi-am dorit să investesc mai mult în pantofi. Îmi doresc pantofi de calitate", a precizat Andreea Raicu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro