Paula Chirilă, apel disperat pe internet. Colegul său de breaslă e în stare critică: ”Ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui”

Paula Chirilă, apel disperat pe internet. Colegul său de breaslă e în stare critică: ”Ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui” © arhiva

Paula Chirilă trece prin momente dificile. Andrei Nedelea, un coleg de breaslă, actor din tânăra generație, se zbate între viață și moarte după ce a suferit un transplant renal. 

Andrei Nedelea este un tânăr actor din generația nouă ce a suferit recent un transplant renal, iar acum se luptă pentru viața sa. Acesta a fost în comă indusă, iar starea lui s-a ameliorat având acum nevoie de sânge. 

Paula Chirilă, colegă cu tânărul, a făcut un apel disperat pe internet în care își roagă prietenii de pe contul de socializare să-l ajute pe băiat scape cu viață de pe urma bolii care l-a răpus.

“E coleg cu mine la Pitești, joacă în câteva spectacole la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. Este un actor foarte bun, dedicat și muncitor, un tânăr extrem de pasionat de ceea ce face. A făcut un transplant renal, e internat la Fundeni dinainte de Sărbători. Era pe lista pentru transplant, au găsit rinichi compatibil și l-au chemat imediat și l-au internat”, ne-a povestit actrița. Doar că soluția medicală găsită nu a avut, se pare, efectul scontat. “De la alți colegi care țin legătura cu familia, am înțeles că organismul lui Andrei nu a suportat transplantul. A fost în stare critică la Fundeni, în comă indusă. Are mare nevoie de sânge, grupa A 2 pozitiv și de masă trombocitară, mai ales. Toți colegii care au putut și care au fost acceptați au donat. Ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui și îl așteptăm să se întoarcă la teatru. Face parte din familia noastră”, a spus Paula Chirilă, potrivit Libertatea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro