S-a despărţit de iubit, iar el se afişează deja cu altcineva! Paula Chirilă i-a dat răspunsul: "Nu-mi bat capul"

+3 click pentru
galerie

S-a despărţit de iubit, iar el se afişează deja cu altcineva! Paula Chirilă i-a dat răspunsul: "Nu-mi bat capul" © Facebook

Paula Chirilă s-a despărţit de Adrian şi imediat şi-a refăcut viaţa. Astăzi a aflat că fostul iubit se afişează deja cu altcineva, însă susţine că nu o interesează ce se petrece cu el. 

Paula Chirilă este într-o relaţie. Vedeta şi-a găsit repede pe altcineva şi se consideră o femeie foarte fericită şi curtată. Paula Chirilă nu vrea să dea detalii despre noul iubit, însă a vrut să menţioneze faptul că este o femeie foarte pasională. 

Primele imagini cu Paula Chirilă și noul ei iubit! I-a făcut declarații de dragoste în public

"A fost aşa un ataşament. Nu am fost îndrăgostită. Nu am suferit. Nu sunt genul care să aibă aventuri. Eu am investit timp. Am încercat, nu am reuşit să mă îndrăgostesc aşa cum ştiu eu că pot. Am iubit la viaţa mea, aşa cum vezi numai în cărţi. Sunt un om extrem de pasional. (...) Eu sunt greu de înlocuit. Poate doar să umple golul pe care l-am lăsat acolo. Nu-mi bat capul. 

Bineînţeles că există, întotdeauna au existat oameni în viaţa mea. Curtezani am avut întotdeauna. Nu am dus lipsă nici când eram măritată. Acum mai dau curs invitaţiilor, ies şi eu. Da (n.r. are pe cineva)", a spus Paula Chirilă. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro