Ce se întâmplă în viața Paulei Chirilă, de când s-a despărțit de iubitul tinerel: „N-am ales persoana potrivită, n-am ales drumul potrivit”

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă în viața Paulei Chirilă, de când s-a despărțit de iubitul tinerel: „N-am ales persoana potrivită, n-am ales drumul potrivit” © Instagram.com

Paula Chirilă s-a declarat a fi mereu o femeie puternică, ce poate trece peste orice. Nici greutățile, nici eșecurile amoroase nu i-au pus niciodată bariere, astfel că după orice lovitură pe care a primit-o de la viață, a reușit să se ridice și mai puternică și mai îndrezătoare în forțele sale proprii. 

S-a iubit cu mare patos cu un tinerel, dar timpul a convins-o că nu era persoana potrivită pentru ea. Mai mult, faptul că are o fetiță o face pe Paula Chirilă să fie mult mai selectivă în privința bărbaților care intră în viața ei. 

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Paula Chirilă a mărturisit că a depășit demult perioada grea din viața ei în care s-a gândit că nu se mai uită nimeni la ea. Mai mult, blondina a povestit că toată viața a avut de suferit la capitolul încredere de sine, iar acum, acest lucru s-a schimbat, iar Paula Chirilă are mai multă încredere în ea. 

„Am început să fiu mai pretenţioasă, nu mai pierd vremea cu orice neisprăvit. Sunt mult mai selectivă, timpul mi-l preţuiesc mai mult. Am trecut şi prin perioada în care eram mai disperată că nu mă mai ia nimeni, că râmăn fată bătrână. Mi-am dat seama de valoarea pe care o am. Am încredere în mine, toată viaţa am suferit de încredere în mine. Am zis că a venit momentul să am încredere în mine” a spus Paula Chirilă, pentru Antena Stars. 

Mai mult, Paula Chirilă a mărturisit că nu a ales persoana potrivită și în ajutorul ei, pentru a depăși mai repede momentul trist din viață, au fost bunii ei prieteni. De asemenea, blondina a mărturisit că prietenele ei i-au spus că nu face alegeri bune. 

„N-am ales persoana potrivită, n-am ales drumul potrivit., n-am luat o decizie aşa cum trebuia. Am avut parte şi de prieteni foarte buni. Mi-au zis prietenele că m-am îndepărtat de mine, că nu mai fac alegerile bune” a mai mărturisit Paula Chirilă, în interviul pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest