Paula Chirilă, despre a doua sarcină şi planurile de nuntă! "Iau lucrurile aşa cum sunt". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Paula Chirilă, despre a doua sarcină şi planurile de nuntă! "Iau lucrurile aşa cum sunt". VIDEO © captură video

Paula Chirilă este într-o relație cu un bărbat mai tânăr ca ea, dar este extrem de fericită! Într-un interviu acordat pentru "Răi Da Buni", Paula Chirilă a răspuns la o întrebare destul de controversată. Se pregăteşte pentru a doua nuntă?

A trecut un an de la divorţ, iar Paula Chirilă iubeşte din nou! Desigur, vedeta a fost întotdeauna deschisă unei noi relaţii şi uite că s-a întâmplat. În plus, nu e orice relaţie, ci una care îi aduce zâmbetul pe buze. 

"Te simţi mult mai bine când ai alături de tine pe cineva care te încurajează, care te susţine. Oricum îmi zice că muncesc foarte mult şi că ar trebui să mă mai liniştesc puţin şi să stau mai mult pe acasă, că prea plec, dar aşa s-a întâmplat să fie, pur şi simplu Dumnezeu le aliniază pe toate.", a spus Paula Chirilă.

Paula Chirilă şi Adi, căci aşa se numeşte bărbatul din viaţa ei, s-au cunoscut la mare şi la început, nu i-a trecut prin cap că poate fi ceva atât de serios, ţinând cont de faptul că el este cu ceva ani mai tânăr decât ea.

"Păi ne-am cunoscut la mare, cred. Da, la mare ne-am cunoscut, eram la plajă, era şi Carla cu mine, eram cu o prietenă, prietenă care îl ştie pe Adi şi ea ne-a făcut cunoştiinţă. Şi tot vedeam că Adi tot vine, tot vine la noi la şezlong, eu îi spuneam: Otilia nu e, e în apă. Pleca, iar se întorcea... Şi i-am zis Otiliei: Măi tot vine Adi şi nu te-a găsit aici, la şezlong. Măi fată măi, ai ajuns la vârsta asta şi nu ştii că pentru tine vine? Hai mă lasă-mă în pace. Şi mai ales când am aflat şi ce vârstă are...Îţi dai seama că  m-am şocat. Am zis: Aoleu, am zis că...Lăsaţi-mă în pace! Nu îmi trebuie bărbaţi mai mici decât mine. Niciodată nu am fost interesată de bărbaţi mult mai tineri decât mine, ci de cei mult mai maturi.", a continuat Paula Chirilă.

Paula Chirilă, despre a doua sarcină şi a doua nuntă!

Întrebată dacă au de gând să se mute împreună şi să facă nunta, Paula Chirilă a precizat că nu se grăbeşte, ci ia lucrurile fix aşa cum sunt date de la Dumnezeu. 

"Nu ne-am gândit, dacă s-o fi gândit el, habar nu am, nu ştiu. Nu am..iau lucrurile aşa cum sunt, nu le grăbesc, nu mă grăbesc, nu mă gândesc la paşii următori, am trecut prin etapele astea, am trecut. M-am mutat, m-am măritat, am văzut cum e. Dacă lucrurile sunt bine aşa, lasă-le aşa! Deci ascultă-mă pe mine: Mai binele este duşmanul binelui. Deci dacă lucrurile merg bine acum, să le lăsăm aşa cum sunt.", a mai spus vedeta. 

Se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă şi mai presus de toate, îşi doreşte să devină mămică pentru a doua oară!  

"Chiar mă gândesc la posibilitatea asta, că n-aş refuza. Nu-mi refuz ideea asta, da! Nu se ştie niciodată. Dacă se va întâmpla, sigur că da. Cu omul potrivit, la momentul potrivit, că un copil nu-l faci aşa...că nu e piesă de mobilier, nu e un căţel pe care poţi să-l dai la o mătuşă. Un copil e un copil, e o viaţă, e o responsabiliate şi asta trebuie cumpănită cu grijă. Analizez situaţia, vedem... Nu am discutat chestia asta cu Adi, nici e momentul, nu ne grăbim, avem jumătate de an de când suntem împreună, nu e grabă, mai avem lucruri şi... lucruri de făcut şi etape de atins.", a încheiat Paula Chirilă.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro