Paula Chirilă, la un pas de moarte. "Am făcut o supradoză, am început să mă sufoc în emisiune"

+3 click pentru
galerie

Paula Chirilă, la un pas de moarte. "Am făcut o supradoză, am început să mă sufoc în emisiune" © Foto: Instagram

Este o fire optimistă, mereu zâmbitoare, însă viaţa a pus-o la grele încercări. Paula Chirilă a făcut declaraţii şocante despre perioada neagră din viaţa ei. Vedeta a povestit că a fost la un pas de moarte, din cauza unor pastile.

Paula Chirilă a povestit la Antena Stars că a trecut prin clipe grele din cauza unei greşeli, după ce a luat mai multe pastile pe bază de plante. Din fericire, vedeta şi-a revenit imediat şi s-a ales doar cu o sperietură teribilă.

"La un moment dat țin minte că am trecut printr-o perioadă de asta în care luăm ceva din plante. Simțeam nevoia de liniște, lucrăm într-un proiect și mă duceam plângând și plecam plângând la filmări. Ţin minte că atunci am avut o perioadă în care luam din astea din plante, până când am luat prea multe și am intrat în șoc anafilactic, în emisiune și a început să mi se umfle limba pentru că am depășit doza, nu mi-am dat seama. Am făcut o supradoză, am început să mă sufoc în emisiune și am ieșit. Am luat un atihistaminic și mi-am revenit treptată, treptat", a spus Paula Chirilă la Antena Stars.

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro