Video / Paula Chirilă și Wanda și-au „tras” iubiți noi! Primele declarații despre poveștile de dragoste

+3 click pentru
galerie

Wanda și Paula Chirilă, la XNS © Xtra Night Show

Au trecut prin experiențe neplăcute, au iubit, au suferit, dar acum plutesc din nou pe aripirile dragostei. Wanda și Paula Chirilă au renăscut și sunt îndrăgostite lulea!

În timp ce Paula Chirilă a fost mai rezervată în declarațiile descriptive, Wanda a vorbit liber și pe șleau despre cel cu care consideră deja să meargă la altar

„E foarte mișto să fii îndrăgostit. (...) Eu cel puțin sunt lovită bine. Aicea e lovitura (n.r. că vreau să mă mărit). M-am săturat de relațiile la distanță, m-am săturat să fiu sex tourist. Nu sunt geloasă, n-am fost niciodată. Sharing is caring”, a spus Wanda, la „Xtra Night Show”.

De cealaltă parte, Paula Chirilă a vorbit despre relația ei în termeni mult mai maturi, oferind primele declarații după ce paparazii www.spynews.ro au surprins-o alături de iubit.

„Eu nu aleg doar pentru mine. Am un copil, nu pot să aleg doar așa. (...) Sunt un om care așteaptă multe, dar și ofer multe. Mă las și dusă de val, că nu sunt de piatră. Caut sinceritea într-o relație”, a precizat Paula Chirilă, în emisiunea lui Capatos.

Cine este noul bărbat din viața Paulei Chirilă

Adrian are până în 30 de ani este frumușel, tinerel și cu conturile doldora de bani pentru că are propria afacere cu mașini. Ce să mai, Paula Chirilă este toată numai un zâmbet de când și-a găsit din nou dragostea, iar imaginile stau mărturie! Cei doi au petrecut de zor la o petrecere cu lăutari, acolo unde bărbatul i-a dat dedicații pe bandă rulantă Paulei Chirilă și i-a demonstrat cât de mult o iubește, în fața tuturor invitaților!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest