Paula Chirilă, slăbire spectaculoasă. “Toată lumea când mă vede rămâne uimită.” Cum a reuşit vedeta să scape de kilograme

Paula Chirilă, slăbire spectaculoasă. “Toată lumea când mă vede rămâne uimită.” Cum a reuşit vedeta să scape de kilograme © Sursă Facebook

Paula Chirilă a demonstrat de mai multe ori că este o femeie puternică. Artista a reuşit să treacă peste despărţirea de fostul iubit, iar lucrurile din viaţa sa par să meargă din ce în ce mai bine. Recent, artista şi-a uimit fanii cu noua sa siluetă şi se declară foarte mulţumită de reuşita sa. Iată cum a reuşit artista să scape de kilogramele în plus în doar câteva luni!

Pe Paula Chirilă pare să nu o doboare nimic. Se descurcă cu tot ce îi oferă viaţa. Are o carieră de succes, la care a ajuns prin multă muncă, pe care o face cu mare pasiune. Aspectul fizic însă începea să o cam deranjeze pe actriţă, aşa că s-a pus serios pe slăbit.

Prezentatoarea TV a reuşit să scape de 15 kilograme în doar trei luni! Atât admiratorii, cât şi colegii săi de breaslă au rămas surprinşi şi au felicitat-o pentru ambiţia ei.

Se pare că Paula reuşeşte să îndeplinească orice atunci când îşi pune ceva în cap. La fel s-a întâmplat şi cu slăbitul. Vedeta a renunţat la plăcerile culinare, care până atunci o făcuseră să ajungă la o greutate care îi displăcea. “Am slăbit pe puterile mele. Când eram singură-singurică, mai bine mă săreai decât să mă ocolești, atât eram de umflată. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac și fiecare etapă a vieții mele. Da, domle, am mâncat de am rupt! Am reciclat torturi și înghețate”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Înainte de a urma această decizie, artista s-a documentat în detaliu despre nutriţie şi slăbit. Paula Chirilă a ajuns la acest rezultat spectaculos fără să apeleze la nutriţionist. A luat însă în seamă sfatul unor medici din străinătate, pe care i-a descoperit pe YouTube. “Pur și simplu am descoperit un mod de a mânca, mod care pe mine m-a făcut să scap de 15 kg în 2-3 luni. Încă sunt în procesul acesta și încă se mai topesc kilograme. Am ascultat sfaturile unor medici din străinătate, care au tot felul de podcasturi pe YouTube, am citit foarte multe studii științifice și mi-am dat seama că mi se potrivește. Și chiar mă simt foarte bine”, a povestit artista pentru aceeaşi sursă.

Pentru a ajunge la formele de odinioară, Paula Chirilă a făcut un efort exponenţial şi a renunţat la tot ce înseamnă carbohidraţi. De asemenea, vedeta merge cât de des poate la sală, lucru pe fanii l-au observat pe reţelele de socializare. “Am renunțat complet la carbohidrați și când spun asta înseamnă că am grijă inclusiv la carbohidrații care se află în legume, nici morcovi nu mai mănânc acum, tot ce e dulce, carbohidrați, amidonoase, cartofi, orez, sucuri, prăjituri, paste, tot ce e bun.  Dacă mi-e poftă de dulce, îmi fac dulciuri keto, care sunt fără carbohidrați. Nici sucuri, eventual fără calorii. Beau multă apă”, a mai spus artista.

Deşi Paula Chrilă este mulţumită acum de aspectul său, actriţa doreşte să mai slăbească încă câteva kilograme. Poate chiar cinci.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro