Cum a reușit Paula Chirilă să topească 15 kilograme. Vedeta a dezvăluit super-dieta ei!
Publicat pe 20.03.2019 la 10:20 Actualizat pe 20.03.2019 la 10:24
Paula Chirilă, una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbizul românesc a reușit să se reinventeze și să slăbească extrem de mult. Vedeta nu a ținut o anumită dietă, ci s-a bazat mult pe un regim alimentar sănătos, care să o ajute să topească kilogramele în plus.
Paula Chirilă, una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbizul românesc a reușit să se reinventeze și să slăbească extrem de mult. Vedeta nu a ținut o anumită dietă, ci s-a bazat mult pe un regim alimentar sănătos, care să o ajute să topească kilogramele în plus.
Paula Chirilă a reușit să dea jos 15 kilograme cu ajutorul unui regim alimentar din care a eliminat alimentele prăjite, dulciurile și mesele luate la ore târzii.
„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva! La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos.
„Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun.
De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!”, a declarat Paula Chirila într-o emisiune TV, anul trecut.
R.D.