Reacția fostei „soacre” a lui Marcel Toader, după moartea acestuia: „Nu a reușit să țină lângă el nicio soție”

Reacția fostei soacre a lui Marcel Toader, după moartea acestuia © Arhivă

Nu a existat o relație tocmai bună între Marcel Toader și Paula Crăciunescu, „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea. În urma divorțului celor două vedete, au existat, evident, niște mici tatonări.

Chiar și așa, Paula Crăciunescu a oferit câteva cuvinte despre moartea fostului „ginere”, sugerând că decesul prematur al acestuia a fost un rezultat al „neajunsurilor” și „lucrurilor negative” din viața lui.

„Am auzit că a murit… Ce pot să spun… Îmi pare rău, probabil neajunsurile și-au spus cuvântul. Toate lucrurile negative din viața lui. Nu a reușit să își țină lângă el nicio soție din cele 6… Iar după toate aceste lucruri am înțeles că s-a retrat lângă mama lui la Constanța. A fost greu și pentru el…”, a declarat Paula Crăciunescu, pentru Cancan.

Reacția Gabrielei Cristea

Reporterii spynews.ro au contactat-o pe Gabriela Cristea imediat după moartea lui Marcel Toader. Îndrăgita moderatoare ne-a mărturisit că nu va veni la înmormântare și că știa că în trecut, fostul ei soț mai suferise un infarct.

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi... Nu o să merg la înmormântare”, a mărturisit, pentru spynews.ro, Gabriela Cristea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro