Paula Seling, strigăt de ajutor pe internet. Artista este devastată de durere "Mă îmbolnăvesc de neputință"

+3 click pentru
galerie

Paula Seling, strigăt de ajutor pe internet. Artista este devastată de durere "Mă îmbolnăvesc de neputință" © Instagram

Paula Seling a postat un mesaj extrem de dureros şi de emoţionant pe reţelele sociale, prin care încearcă să tragă un semnal de alarmă cu privire la tot ceea se întâmplă în lume, în ultima vreme. Întreaga omenire a fost afectată de incendiile devastatoare din Australia şi de suferinţa animalelor din zonă.

Cunoscută pentru dragostea de natură, Paula Seling are o mare rugăminte faţă de toţi cei care citesc rândurile scrise de ea. Îndrăgita artistă încearcă să-i facă pe oameni să conştientizeze greşelile pe care le fac. Chiar dacă unele par minore, în timp, acestea pot afecta teribil întreaga omenire.

În plus, Paula Seling chiar a ţinut să precizeze că ea încearcă să aibă grijă de mediul înconjurător cât de mult poate. Paula Seling a povestit pe Instagram că luptă să reducă emisiile de carbon, tocmai de aceea nu mănâncă carne, nu poartă piele sau blănuri şi chiar a investit în panouri solare. Ba chiar mai mult decât atât, atunci când merge la cumpărături, artista are deja pregătite de acasă pungi, pentru a nu utiliza plastic în plus.

Alte două aspecte extrem de importante, dar pe care mulţi oameni nu le iau în calcul sunt cel al artificiilor, care pot provoca daune imense, şi cel al lampioanelor. Multe persoane tind dă înalţe spre cer lampioane, pentru a li se îndeplini dorinţe. Nimic mai greşit, spune artista, care îi roagă pe oameni să se gândească puţin mai mult la mediul înconjurător, locul unde, de altfel, trăim în fiecare zi.

"Scriu ca nebuna ca artificiile nu sunt ok. Unii rad de mine. Am scris, nu demult, ca lampioanele urca, apoi coboară și provoacă incendii. Și așa stau și ma îmbolnăvesc de neputință, ma condamn ca nu pot sa fac nimic pentru lumea asta. Nu mai pot să vad animale batjocorite, bătute, mutilate, ursi împușcați, ursuleți cerșind apa în incendii. Ce primăvară frumoasa, azi, 3 ianuarie. Peste 50 de ani dezechilibrul creat de încălzirea globala va fi uriaș. Noi nu vom mai fi, dar vor fi copiii noștri. Stam cu capul în nisip", a scris Paula Seling pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc sa consum și sa promovez produsele locale. Am investit în panouri solare și încerc sa găsesc soluții pentru reducerea deșeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft ma considera deja nebuna - "haideți doamna, pentru câteva pungi... " 😠 Din iubire pentru planeta și pentru animale. Scriu ca nebuna ca artificiile nu sunt ok. Unii rad de mine. Am scris, nu demult, ca lampioanele urca, apoi coboară și provoacă incendii. NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU DORINȚE CARE SE IMPLINESC, IDEALURI ȘI ALTELE. SUNT NIȘTE TÂMPENII. Mulți mi-au dat unfollow și ma bucur. E în regula ca nu sunt prietena cu inconștienți. Știu, e neplăcut sa vezi ca cineva îți spune ca greșești, dar cere o tărie și o noblețe sa înțelegi ca ai greșit și sa faci ceva în legătură cu asta. Cum oare ma simt eu și mulți alții ce simt ca mine, acum, când vad nenorocirile din Australia? Sau cele de la gradina zoologica aprinsa de LAMPIOANE? Am avut acces la informații, parțial înțeleg ce greșim și ma simt datoare sa spun despre asta, însă sunt prea puțini cei cărora le pasa. Și așa stau și ma îmbolnăvesc de neputință, ma condamn ca nu pot sa fac nimic pentru lumea asta. Nimic. Și sincer, nu mai pot sa ma uit. Nu mai pot să vad animale batjocorite, bătute, mutilate, ursi împușcați, căței loviți de mașini, pe drum, ca urmare a disperării în urma pocnitorile și artificiilor din noaptea de revelion, ursuleți cerșind apa în incendii. Nu pot sa vad animale scrum la gradina zoologica arsa, nu mai pot sa vad caini cu petarde în gura. Pentru ca știu ca urlu de multa vreme și prea putini ma asculta. Și ca mine sunt multi. Mulți pe care lumea ii considera ca exagerează, prea putini comparativ cu cei ce rămân scufundați, comod, în obiceiurile lor ce nu au nicio logica, dar care fac atât de mult rău naturii și animalelor. Din păcate realitatea e mult mai grava decât se prezintă în presa. Ce primăvară frumoasa, azi, 3 ianuarie... Peste 50 de ani dezechilibrul creat de încălzirea globala va fi uriaș. Noi nu vom mai fi, dar vor fi copiii noștri. Stam cu capul în nisip.... Noapte bună!

A post shared by Paula Seling (@paulaseling) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro