Paula Seling, vilă din rămăşiţe! Imagini incredibile din casa în care artista locuieşte

+6 click pentru
galerie

Acasă la Paula Seling © captura video

Azi pătrundem în universul Paulei Seling acolo unde nu multă lume intră! În intimitatea casei sale. O vilă cu multă personalitate, o locuinţă ieşită din tipare, amenajată de soţul ei, în care fiecare obiect spune o poveste, iar amprenta celor doi soţi se reflectă în fiecare cameră.

Paula Seling și soţul ei au găsit lucruri nefolositoare altora, pe care le-au transformat în veritabile piese de mobilier şi cu ele au decorat, cu mare grijă, fiecare încăpere. Multă culoare şi multă imaginaţie au fost ingredientele necesare pentru amenajarea vilei de lux. Şi cel mai important, mult suflet.

"Şi eu şi Radu, Radu, soţul meu, suntem iubitori de tot ceea ce înseamnă motive populare româneşti. Drept pentru care încercăm să adunăm de peste tot de unde mergem şi pentru casă noastră. Radu este pasionat de lucruri vechi şi merge prin toate locurile, prin toate oraşele prin care am mers, merge pe la târguri de lucruri vechi şi găseşte tot felul de preşuri, de obiecte vechi de casă, de mobilier, ştergare care bineînţeles urmează să fie spălate dezinfectate aşa. Dar faptul că sunt vechi şi ştii că au avut o viaţă inainte să ajungi tu la ele este fascinant. De peste trei ani, trei ani şi ceva locuim aici. Toată casă e refăcută de Radu. Era o anumită construcţie aici şi a refăcut-o el." a declarat Paula Seling la Acces Direct.

Radu, creierul acestei case inteligente, şi-a pus amprenta pe fiecare colţişor! Sufrageria, o cameră doldora de obiecte reciclate, aduse în prezent cu multă migală, răbdare şi mulţi bani. O ladă de zestre transformată într-o masă cochetă și un birou care a fost odată maşină de cusut sunt piesele de rezistenţă din sufragerie.

"Da, par lucuri diferite, puse, dar au o coerenţă după cum vedeţi. Aia este o bibliotecă făcută dintr-o scară de la ţara, după cum vedeţi. Uite masa aia, tot aşa, a cumpărat-o de la depozit de mobilă nici n-ai fi zis că poţi să găseşti, era acoperită de un strat de vopsea, nici nu se vedeau modelele ale frumoase. Uite ce frumos a făcut-o. Covorul acesta de exemplu este un covor pe care foarte mulţi cred că l-au avut, din epoca comunistă în sufragerie. Chiar de aia l-am şi luat pentru că pe vremuri exista un număr finit de modele. Asta este foarte vechi, cred că are vreo 30 şi ceva de ani. Şi biroul. Dacă vedeţi e făcut dintr-o maşină de cusut foarte veche."  a mai completat Paula Seling.

Aproape toate decoraţiunile casei şi piesele de mobier sunt transformate în obiecte funcţionale. Toată casa este un altar al lucrurilor vechi care au prins viaţă în mâinile celor doi soţi. Ceea ce pentru alţii nu mai însemna nimic, pentru Paula şi pentru soţul ei a însemnat totul! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro