Pe ce a cheltuit Delia Matache 500.000 de euro? Doar vedetele de peste hotare fac aşa ceva

Pe ce a cheltuit Delia Matache 500.000 de euro? © Arhiva

Delia Matache nu mai are nevoie de vreo prezentare, fiindcă este una dintre cele mai iubite şi ascultate artiste de la noi.

Piesele artistei ajung mereu în topuri, iar ea, prin stilul caracteristic, le intră imediat tuturor la suflet.

Delia are două slăbiciuni mari pe care cheltuie sume de bani uriaşe. Diva nu se uită la bani când vine vorba de vreo vacanţă în care vrea să meargă sau atunci când o nouă geantă sau vreun obiect vestimentar îi face cu ochiul.

Nu de puţine ori, Delia a fost critică de Mihai Bendeac sau Cheloo că aruncă cu banii în stângă şi în dreapta pentru lucruri care nu ar merita.

Şi dacă tot vorbim de bani, diva a mai şocat încă o dată. De data aceasta, Delia a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puţin de 500.000 de euro. Suma uriaşă de bani nu a fost cheluită pe haine sau vacanţe, ci pentru o asigurare pe viaţă.

Artista a decis că cel este foarte bine dacă îşi asigură vocea şi aşa a şi făcut. Delia este acum deţinătoarea unei asigurări de voce, în valoare de 500.000 de euro.

Asigurarea talentului este o practică destul de veche peste hotare. În America mulţi artişti au recurs la acest gest.

Mariah Carey și-a asigurat vocea pentru suma de 35 de milioane de dolari, Julia Roberts și-a asigurat zâmbetul pentru 30 de milioane, iar Tina Turner și-a asigurat picioarele pentru suma de 3,2 milioane de dolari.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro