Nu, nu este o glumă! Ce pensie primeşte Florin Piersic

+3 click pentru
galerie

Nu, nu este o glumă! Ce pensie primeşte Florin Piersic © arhivă

A jucat în peste 60 de filme, a interpretat fel de fel de personaje în sute de piese de teatru, iar toată lumea îl ştie de zeci de ani! Cu toate acestea, deşi cariera sa este impresionantă, nu putem spune acelaşi lucru despre pensie.

Florin Piersic ar trebui să se descurce lună de lună cu numai 2.000 de lei, sumă pe care o primeşte drept pensie, potrivit click.ro. 

Actorul locuieşte într-o căsuţă din Cluj şi şi-a asigurat bătrâneţea nu cu cei 2.000 de lei pe care îi primeşte lunar, ci cu un alt imobil şi o casă de vacanţă în Cluj. De asemenea, Florin Piersic mai deţine şi o vilă în Bucureşti, conform informaţiilor apărute în presă. 

Florin Piersic, de urgenţă la spital

Îndrăgitul actor a fost surprins, zilele trecute, de paparazzii SPYNEWS, în timpul unei vizite "fulger" la doctor. Însoţit de "mâna lui dreaptă", care a şi condus maşina până în apropierea unei clinici din Capitală, Florin Piersic a aşteptat câteva minute în parcare, discutând cu fanii.

Conform surselor noastre, marele actor ar fi preferat să stea în maşină până în clipa în care a fost chemat de medic pentru a nu fi văzut în sala de aşteptare a clinicii. Aşa că, atunci când a primit telefon că poate intra, Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun şi, târându-şi piciorul drept, s-a îndreptat către clinică.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro