Pentru credință ar face orice! Gigi Becali construiește o biserică chiar în apropierea casei sale din Pipera

+3 click pentru
galerie

Pentru credință ar face orice! Gigi Becali construiește o biserică chiar în apropierea casei sale din Pipera © arhiva

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că este un adevărat credincios și cu frică de Dumnezeu. Iată că după ce donat sume uriașe de-a lungul timpului, acum latifundiarul construiește o biserică chiar lângă vila sa din Pipera. 

Pentru că familia sa este o familie cu adevărat credincioasă, Gigi Becali a hotorât împreună cu soția sa Luminița să facă ceva în acest sens, iar de ceva timp sunt în plină construcție a unei biserici care se află chiar în apropierea vilei lor din Pipera. 

Chiar dacă a fost o perioadă de izolare pe timp de pandemie, Gigi Becali nu a oprit lucrările bisericii, ci din contră, chiar a insistat ca muncitorii să vină și să fie gata cât mai rapid, potrivit Click. 

Pe toată perioada pandemiei, latifundiarul nu a stat degeaba. Acesta a supravegheat de aproape fiecare pas la construcția bisericii din Pipera, dar s-a ocupat și de pășiunile și oile pe care le deține. Bineînțeles, nici credința nu a lăsat-o deoparte, iar acesta a mers la toate slujbele religioase. 

Mai mult de atât, Gigi Becali s-a implicat activ în oprirea răspândirii de coronavirus și a donat suma de 100.000 de euro către Spitalul Matei Balș din București.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro