Pepe a povestit pas cu pas accidentul de pe pârtie: "Am uitat vârsta din buletin"

+3 click pentru
galerie

Pepe © captura video

Pepe s-a accidentat serios weekendul acesta la munte, acolo unde a mers în vacanță alături de familie. Artistul a căzut cu placa de snowboard și s-a lovit la umărul drept.

"Am învațat să fac multe lucruri cu stânga. Mi-am făcut freza și m-am încălțat. Am fost în vacanță, m-a luat valul să mă dau cu placa și m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus și fără cască. Când am prins porțiunea cea mai lată am prins viteză și am făcut viraje, mi-a alunecat placa și am căzut direct pe umăr. Nu știam ce mi-am rupt, când am făcut așa din umăr am simțit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat și descălțat Raluca, nu mai știam de mine. Mi-au făcut masaj și mi-au așezat umărul.  O să mă duc și la RMN.", a spus Pepe, într-o emisiune tv. 

Pepe a trecut prin momente nu tocmai plăcute, dar acum spune că se simte mai bine, însă a tras o sperietură pe cinste.  

"Am fost inconștient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că prin gimnastică medicală o să mă recuperez total, nu e cazul de operație. Sperietura a fost pe cinste. M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operației. O să mă mai urc pe placă, dar am mai multă grijă. Deși i-am promis Ralucăi că nu mai merg. Trebuie să ne ponderăm.", a mai spus Pepe

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro