Pepe a povestit pas cu pas accidentul de pe pârtie: "Am uitat vârsta din buletin"

+3 click pentru
galerie

Pepe © captura video

Pepe s-a accidentat serios weekendul acesta la munte, acolo unde a mers în vacanță alături de familie. Artistul a căzut cu placa de snowboard și s-a lovit la umărul drept.

"Am învațat să fac multe lucruri cu stânga. Mi-am făcut freza și m-am încălțat. Am fost în vacanță, m-a luat valul să mă dau cu placa și m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus și fără cască. Când am prins porțiunea cea mai lată am prins viteză și am făcut viraje, mi-a alunecat placa și am căzut direct pe umăr. Nu știam ce mi-am rupt, când am făcut așa din umăr am simțit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat și descălțat Raluca, nu mai știam de mine. Mi-au făcut masaj și mi-au așezat umărul.  O să mă duc și la RMN.", a spus Pepe, într-o emisiune tv. 

Pepe a trecut prin momente nu tocmai plăcute, dar acum spune că se simte mai bine, însă a tras o sperietură pe cinste.  

"Am fost inconștient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că prin gimnastică medicală o să mă recuperez total, nu e cazul de operație. Sperietura a fost pe cinste. M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operației. O să mă mai urc pe placă, dar am mai multă grijă. Deși i-am promis Ralucăi că nu mai merg. Trebuie să ne ponderăm.", a mai spus Pepe

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest