Pepe, în doliu! Familia lui este devastată de durere: "Drum bun printre stele!"

+4 click pentru
galerie

Pepe, în doilu © spynews.ro

Pepe şi întreaga sa familie trec prin momente grele, după ce unchiul artistului s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut public de Gianni Pascu, fratele artistului, care a scris un mesaj de rămas bun.

Doliu în familia lui Pepe. Un unchi de-al său a murit, iar vestea tristă a fost făcută publică în mediul online, acolo unde multe persoane au transmis mesaje de condolenţe.

"Drum bun printre stele, unchiule", a scris Gianni Pascu pe Facebook, iar oamenii s-au grăbit să îi transmită mesaje de condolenţe.

De asemenea, Miguel Sorin Pascu, fratele lui Pepe, a transmis un mesaj trist şi emoţionant

"Poza asta este este doar pentru sufletul meu... Dumnezeu să te ierte și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat în viața asta, pentru cât de mult m-ai iubit și m-ai ajutat, pentru că mi-ai fost al doilea tata, pentru că ești și vei rămâne unchiul meu. Te iubesc R.i.P ❤️❤️Eugen Jidanu Nr 1 😭😭😭😭😭 #truelegend💰💰💰", a scris Miguel Pascu pe Facebook.

Oamenii le-au împărtăşit durerea şi le-au urat multă putere să treacă peste această pierdere.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro