Pepe are un talisman de care nu se desparte, ce costă mii de euro. Are legătură cu fiicele sale

+3 click pentru
galerie

Pepe are un talisman de care nu se desparte, ce costă mii de euro. Are legătură cu fiicele sale © Instagram

Pepe este un artist desăvârșit, dar și un tătic devotat, care ar face orice pentru fetițele sale, Maria și Rosa Alexandra. Artistul nu pleacă din casă fără un anumit obiect, care are legătură cu minunile din viața sa.

Pepe a primit bijuteria, în valoare de 10.000 de euro, de care nu se desparte nici măcar o secundă și are și valoare sentimentală. Artistul poartă cu mândrie la mână bijuteria ce are gravate numele fetițelor sale, ce a fost realizată de bijutieri după un model gândit chiar de el. Pepe nu o dă niciodată jos de la mână, astfel că fetițele sale sunt alături de el mereu, cel puțin măcar simbolic.

Cât a dat Pepe pe bijuterie

"Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele fetiţelor mele, Maria şi Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână. Am comandat-o în luna mai şi speram că va fi gata în iulie, de ziua mea, însă a fost un model complex, aşa că am primit-o zilele trecute. A fost decizia mea, pentru că am avut de ales din alte 5 variante de modele, sunt tare mândru de ea. A ieşit aşa cum mi-am dorit.", a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Pepe are o familie foarte frumoasă, iar fetițele sale sunt centrul universului pentru el. Maria și Rosa s-au transformat deja în adevărate domnișoare, merg la cursuri și sunt foarte talentate la tenis și pictură. Pepe și soția lui, Raluca, s-au căsătorit pe data de 20 iulie, chiar de ziua lui de naștere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest