Perlele lui Gigi Becali și-au dus iubitele la plajă. Destinația fabuloasă în care Coman și Tănase au ales să treacă în Noul An / GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Perlele lui Gigi Becali și-au dus iubitele la plajă. Destinația fabuloasă în care Coman și Tănase au ales să treacă în Noul An / GALERIE FOTO © Instagram

Vacanța de iarnă este în toi, iar perlele lui Gigi Becali au decis să-și facă de cap în aceste zile. Pentru că au primit liber de la club, cu ocazia pauzei competiționale, Florinel Coman și Florin Tănase au decis să renunțe la frigul din România și să plece departe, la mare și la soare.

Astfel, și-au luat iubitele și au ajuns tocmai în Punta Cana, Republica Dominicană. În plus, Florin Tănase a profitat de vacanța superbă pentru a-și sărbători și ziua de naștere, pentru că astăzi, pe 30 decembrie, a împlinit pe 25 de ani.

Florinel Coman, alături de Ioana și Florin Tănase, împreună cu iubita lui Medeea, se bucură cum nu se poate mai bine de zile frumoase, călduroase și lipsite de orice grijă. Ce-i drept, cei doi fotbaliști ai lui Gigi Becali merită din plin vacanța aceasta, mai ales că turul campionatului a fost unul destul de greu și solicitant. După multe meciuri dificile, emoții și tensiune, cei doi jucători nu vor decât să se relaxeze, să se bucure de compania iubitelor și să nu se mai gândească deloc la fotbal până în ianuarie, atunci când se vor reuni la lot.

Iubitele fotbaliștilor de la FCSB și-au unduit trupurile la plajă

Și pentru că nu oricine are parte să se distreze la plajă în mijlocul iernii, iubitele celor doi Florini de la FCSB și-au prezentat trupurile bine lucrate în fața soarelui, totul spre admirația partenerilor lor. Dacă nu ne credeți, vă invităm să urmăriți în galeria foto, acolo unde puteți vedea mai multe imagini de senzație cu cei patru din vacanță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro