Petrecere mare la subsol, de ziua lui Ştefan Bănică Jr! Cine s-a bucurat alături de el

+3 click pentru
galerie

Ştefan Bănică Jr. © arhivă

Ştefan Bănică Jr. şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 51 de ani alături de cei mai apropiaţi prieteni şi de familie. Invitaţii nu au stat pe telefoane, pentru că nu aveau semnal, petrecerea desfăşurându-se într-un club, la subsol! Prin urmare, toată lumea s-a distrat. 

Localul nu a fost ales întâmplător, iar bufetul, băuturile scumpe şi muzica nu au lipsit. Invitaţii au fost numai unul şi unul. Alături de juratul X Factor au fost Costin Chiroiu, Tudor Furdui, Virgil Ianţu, Nicu Patoi, Adrian Vâlcu, Mihail Gheorghe, Bogdan Ghiţulescu, Flavius Teodosiu, Vlad Enăchescu, Emilia Popescu, Oana Sîrbu şi Ioan Andone. Foşti antrenori de fotbal, solişti, colegi de trupă şi actori. Toţi au s-au bucurat alături de Ştefan Bănică Jr, în această zi importantă, potrivit informaţiilor apărute în presă. 

Pentru că nicio petrecere nu este la fel de reuşită fără familie, cei care s-au mai alăturat chefului au fost soţia sa, Lavinia, Violeta, fiica lui şi a Andreei Marin, dar şi Radu Ştefan însoţit de iubită. Surpriza serii a venit chiar de la sărbătorit. Ştefan s-a aşezat la pian şi a încântat toţi invitaţii cu un recital de excepţie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro