Petru, fost concurent la MPFM, s-a despărţit de iubită: "Ai fugit în România şi ai făcut avort"

+3 click pentru
galerie

Petru, fost concurent la MPFM © Facebook

Petru, fost concurent la MPFM, face acuzaţii dure! El şi iubita lui au pus punct relaţiei, însă abia acum şi-a făcut curaj să spună ce s-a întâmplat şi cum a fost dezamăgit de cea pe care o voia alături pentru tot restul vieţii.

Petru, concurent în două sezoane ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", susţine că fosta lui iubită l-a dezamăgit, acuzând-o că a făcut avort. Tânărul spune că ea a fugit în ţară, iar acum îi este foarte greu, căci nu se aştepta ca persoana iubită să îi facă una ca asta. 

"Frumoasă educaţie ai primit... După câte am făcut pentru tine am ajuns să iau pastile că nu mai pot dormi noaptea. Mi-ai întors spatele pentru a doua oară, prima oară în luna mai când ai fugit în România şi ai făcut avort că părinţii tăi au zis că eşti tânără să faci un copil. Aici ai luat prima lună 900 de euro pentru prenatal, acum munceşti în România pentru 350 de euro", a scris Petru, fost concurent la MPFM. 

"Am fost un prost că te-am iertat şi te-am adus înapoi aici. (...) Mai ţii minte când mergeam prin magazine şi vedeai copii mici şi aproape plângeai şi spuneai: ce proastă am fost că nu te-am ascultat...", a mai scris Petru. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro