Petru, fostul concurent de la MPFM, viața după terminarea competiției. Și-a găsit sau nu jumătatea? ”Am fost abordat de o mulțime de fete”

+3 click pentru
galerie

Petru, fostul concurent de la MPFM, viața după terminarea competiției. Și-a găsit sau nu jumătatea? ”Am fost abordat de o mulțime de fete” © instagram

Au trecut aproape 3 ani de la finalul sezonului 6 al competiției Mireasă pentru Fiul meu. Viața concurenților a luat o întorsătură radicală după ce au părăsit casa MPFM, iar Petru, unul dintre concurenții preferați ai publicul, a stat de vorbă cu noi și ne-a mărturisit cum l-a schimbat această experință și ce face în prezent. 

Competiția Mireasă pentru Fiul meu a adus multe schimbări pentru concurenții care au luat parte la show-ul de la Antena 1. Unii dintre ei s-au căsătorit și au creat familii frumoase, iar alții au parte în continuare de aprecierea publicului chiar și după ce competiția a luat final.

Olteanu Petru, unul dintre concurenții sezonului 6 și chiar unul dintre cei mai apreciați concurenți din competiție a avut parte de multe schimbări după ce show-ul s-a terminat. 

”După ce am ieșit din emisiune, viața mea s-a schimbat la 180°...pe lângă faptul că am fost abordat de o mulțime de fete "cumsecade",m-au "abordat " și ofertele de muncă...etc...!!! Dar nu au fost "abordări" doar roz...am întâmpinat și oameni care m-au displăcut.”, a mărturisit fostul concurent în exlusivitate pentru Spynews.ro 

Perioada imediată după sfârșitul competiției i-a adus concurentului foarte multă ”faimă”, dar așa cum orice lucru frumos se sfârșește destul de rapid, Petru a fost nevoit să-și caute un loc de muncă stabil, însă a durat ceva timp până când și-a descoperit pasiunea și ceea ce îi place să facă cel mai mult, condusul.

”Am avut un job la privat, până când am auzit printr-un amic de o firmă de ridesharing.
Și de atunci, până în prezent cu asta mă ocup, ceea ce-mi place la maximum, pentru că nu am șefi”
.

Chiar dacă și-a găsit pasiunea și un job pe care îl face cu mare plăcare, Petru nu și-a găsit încă marea dragoste pentru care pășise în casa Mireasă pentru Fiul meu. Concurentul este în continuare singur, însă e pregătit oricând pentru o relație. Chiar dacă a încercat de mai multe ori, acesta se pare că a avut mai multe dezamăgiri în ceea ce privește iubirea. 

”Am avut câteva tentative, dar s-au soldat cu eșec. Încerc să-mi fac o relație, dar realizez pe zi ce trece că aici în București, să-ți faci o relație, e ca și cum ai încerca să fii fotbalist român în campionatul Angliei! Adică aievea”, a mai declarat acesta. 

Până când marea dragoste va veni pentru fostul concurent de la Mireasă pentru Fiul meu, Petru are alături de el oameni foarte importanți, dar și prieteni cu care se întelege de minune. Acesta a păstrat legătura cu mai multi colegi din competiția de la Antena 1, iar printre ei se pot număra: Mihai Borviz, Ali Marian Firescu, Andreea Luiza, Flavius Tiberiu, Nedelea Denisa, Dănuț, Cristi Epure, dar și foști concurenți din alte sezoane: Florin, Alexadra, Cristi și Elly Shonea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro