Pierderea sarcinii, cel mai cumplit moment pentru Gabriela Cristea: „Stăteam în patru labe pe covor pentru că nu mai suportam durerea”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © VIVA!

Gabriela Cristea a fost mult încercată de viață, dar cea mai dureroasă experiență din viața ei a fost, cu siguranță, pierderea sarcinii de acum câțiva ani. Prezentatoarea și-a amintit, cu lux de amănunte, de zilele dificilele prin care a trecut în acea lună de februarie.

„A fost cea mai grea experiență din viața mea, și la propriu și la figurat pentru că a fost o experiență fizică foarte dură și foarte dureroasă. Dar și o experiență sufletească, care efectiv ne-a rupt sufletul în două. Dar se întâmplă. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros, de ce – noi de doream foarte mult un copil. S-a întâmplat, n-am planificat. După care, când am rămas însărcinată, a fost wow! Îți dai seama, Dumnezeu te ridică până la cer și îți dă drumul. În primă fază, durerea sufletească a fost foarte dură. În perioada respectivă, am simțit durerile facerii practic cinci zile, pentru că m-am încăpățânat în speranța că... poate mâine, totuși, se întâmplă o minune. Nu, sarcina mea se oprise din evoluție.

Doctorița mea era plecată, asta vineri, și mi-a zis că se întoarce marți. Efectiv au început contracțiile, iar eu refuzam. Și îmi aduc aminte de un episod unde îmi găsisem o singură poziție, stăteam efectiv în patru labe undeva pe covor pentru că nu mai suportam durerea. Tavi se uita îngrozit la mine și nu știa ce să-mi facă și cum să mă ajute. În primă fază, te doare sufletul foarte tare dar când începe durerea fizică... nu mai știi ce calmante să iei, pe cine să suni. Cert este că am așteptat-o pe doctorița mea să se întoarcă și mi-a făcut intervenția. Practic după aceea, două zile aveam aceleași dureri și eu eram la emisiune. Aveam la un moment dat contracții și eu vorbeam și trebuia să fiu drăguță și îmi venea să mă urc pe scaun de durere. Acum vorbesc detașată pentru că eu sunt împlinită din punctul ăsta de vedere. Și, totuși, mai am momente în luna februarie, că atunci a fost, când stau și mă gândesc la ce s-a întâmplat”, a povestit Gabriela Cristea, într-un interviu acordat revistei VIVA!

Din fericire, acum, Gabriela Cristea este o femeie împlinită. Este căsătorită cu Tavi Clonda, au împreună o fetiță pe care o venerează și cariera ei s-a repornit în forță, prin emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”.

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro