Planul pe care Cristina Ţopescu n-a mai reuşit să-l ducă la capăt. Jurnalista voia o emisiune în memoriam Cristian Ţopescu

Planul pe care Cristina Ţopescu n-a mai reuşit să-l ducă la capăt. Jurnalista voia o emisiune în memoriam Cristian Ţopescu © arhivă

Nuami Dinescu a făcut dezvăluiri, la scurt timp de la aflarea veştii morţii Cristinei Ţopescu. Actriţa a mărturisit totul despre planul pe care îl aveau împreună, pentru începutul acestui an. Din păcate, nu va fi dus niciodată la capăt! Jurnalista s-a stins din viaţă la 59 de ani. 

În luna decembrie a anului 2019, cu aproximativ câteva zile înainte să se ridice la Ceruri, Cristina Ţopescu s-a întâlnit cu Nuami Dinescu. Dragostea pentru animale le-a făcut să se gândească, împreună, la un proiect de suflet. 

Lucra la un proiect pentru animale

"Ne-am văzut pe 22 decembrie la marșul In Memoriam pentru eroii Revoluției. Am vorbit mult atunci, mi-a prezentat o fată, cred că tot din presă, cu care voia să înceapă un proiect, și m-a rugat: „Gândește-te pe cine mai știm să ne ajute să-l punem pe picioare”", a declarat Nuami Dinescu pentru Libertatea.

Acest proiect viza dresajul specializat al câinilor comunitari. Cristina Ţopescu îşi dorea ca oamenii să fie mai buni cu animalele şi spera că, dacă le va arăta cât de deştepte sunt, se va şi întâmpla.

Voia o emisiune în memoria tatălui

Cristina Ţopescu avea atât de multe în plan! Printre obiectivele ei pentru anul 2020 se număra şi o emisiune în memoria tatăl ei, Cristian Ţopescu. Doar că, televiziunile nu i-au aprobat emisiunii. Jurnalista a fost extrem de dezamăgită, dar i-a spus actriţei că nu va renunţa.

Cristina Ţopescu voia să scrie o carte pentru copii

Scrierea unor poveşti pentru copii îi suna bine jurnalistei. Nuami Dinescu a aflat pe 22 decembrie că realizatoarea TV îşi dorea să scrie o carte despre animale pentru copii, cu un final fericit. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro