"Plec definitiv din ţară"! Ruby şi Anda Adam, anunţul care i-a uimit pe fani. Cum a reuşit Dan Negru să le "spargă" conturile

+2 click pentru
galerie

"Plec definitiv din ţară"! Ruby şi Anda Adam, anunţul care i-a uimit pe fani. Cum a reuşit Dan Negru să le "spargă" conturile © Instagram

Ruby şi Anda Adam sunt printre cele mai îndrăgite artiste din România. Astăzi, pe conturile lor de socializare a apărut un anunţ care i-a uimit pe fanii celor două vedete.

"Plec definitiv din ţară." a fost postarea pe care fanii au văzut-o pe contul de Facebook al lui Ruby, respectiv pe cel al Andei Adam. Fanii s-au speriat, iar reacţiile lor nu au întărziat să apară. "Ce s-a întamplat?", "Ce ai păţit?", "Unde pleci?", sunt doar câteva din comentariile pe care abonaţii le-au lăsat la postările celor două vedete.

În cele din urmă, misterul a fost elucidat. Anda Adam şi Ruby înregistrează emisiunea pentru revelion, moderată de Dan Negru. Cunoscutul prezentator este cel care le-a luat telefoanele fetelor şi a făcut publică postarea, în stil de glumă. Fanii pot sta liniştiţi, pentru că Anda Adam şi Ruby nu ne părăsesc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro