Povestea neștiută a lui Sorin Copilul de Aur: "Uneori nu aveam nici ce mânca"

+3 click pentru
galerie

Povestea neștiută a lui Sorin Copilul de Aur: "Uneori nu aveam nici ce mânca" © Instagram

Are o familie frumoasă, bani mulți și este invitat să cânte peste tot, însă în trecut nu era deloc așa. Sorin Copilul de Aur a avut o copilărie destul de grea. Pe lângă el, părinții lui mai au opt copii, așadar traiul era unul dificil. 

Sorin nu se ferește să vorbească despre cât de greu le era. Artistul recunoaște că erau zile când nu aveau ce mânca. S-a gândit tot timpul la o soluție, voia să își scoată familia din probleme și să le ofere fraților un trai decent. Din fericire pentru ei, asta s-a și întâmplat. Dan Bursuc i-a recunoscut talentul, iar de la acest moment până la a ajunge un cântăreț foarte apreciat au fost doar câțiva pași. 

"Până să-l cunosc pe Dan Bursuc eram un copil simplu, stăteam într-o casă aproape dărămată. Am dus-o foarte greu, uneori nu aveam nici ce mânca pentru că suntem opt fraţi. Încă de la vârsta de opt ani am grijă de fraţii mei. iar părinţii mei au făcut şi ei ce-au putut", spunea sorin Copilul de Aur în urmă cu câțiva ani. 

Marele noroc a apărut prin intermediul tatălui lui Sorin Copilul de Aur. Bărbatul l-a întâlnit la fratele lui Dan Bursuc. La un moment dat, acolo unde tatăl lui lucra ca zidar, a venit și Dan Bursuc iar Sorin a vrut să îi cânte. A fost momentul în care viața începea să i se schimbe radical.

"A fost impresionat şi m-a luat sub aripa lui. (...) Mie încă nu-mi vine să cred că sunt aici. nu m-am schimbat deloc, eu am rămas tot Sorin de la Frumuşani", povestea Sorin Copilul de Aur. 

Acum, Sorin Copilul de Aur este bărbat căsătorit, așezat la casa lui, cu copil, dar și cu o cerere uriașă pentru diferite cântări prin lume. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro