Anamaria Pop avea o poveste tristă. Copiii artistei, moartă într-un accident, sunt de acum orfani

Anamaria Pop avea o poveste tristă. Copiii artistei, moartă într-un accident, sunt de acum orfani © Facebook

Moartea Anamariei Pop, o tânără artistă de numai 36 de ani, este o adevărată tragedie pentru showbiz-ul românesc. Însă, întâmplarea face ca întreaga poveste de viață a cântăreței de muzică populară să fie una tristă.

Anamaria Pop a rămas văduvă, după ce soțul ei a murit. A rămas, astfel, singură cu cei doi copii ai cuplului, devenind și mamă și tată pentru amândoi. De ieri, copiii au rămas orfani de ambii părinți.

O familie excelentă

Pe lângă faptul că încânta oameni cu vocea ei, Anamaria Pop era și un suflet mereu implicat în ajutorarea altora. Artista lucra, în timpul liber, ca voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță din Baia Mare.

Performanțe excelente și pentru fiul cel mare al artistei. Băiatul, în vârstă de 19 ani, a obținut o performanță senzanțională în acest an. Acesta a reușit să devină campion la skanderberg.

Acum, familia și prietenii rămân cu amintirea Anamariei Pop, dar și cu moșternirea ei artistică. Muzica a fost, clar, principala ei pasiune, cântăreața chiar aflându-se pe drum spre o cântare atunci când și-a găsit sfârșitul.

Anamaria Pop a murit fulgerător, la 36 de ani

Anamaria Pop a murit duminică seara, la vârsta de 36 de ani, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Se pare că aceasta ar fi adormit la volan. Anamaria Pop era mereu pe drumuri şi încerca să meargă la toate evenimentele unde era invitată, pentru a-i bucura pe oamenii care o iubeau.

Anamaria Pop posta adesea imagini pe reţelele sociale cu familia sa, pe care o iubea enorm. Pozele cu Anamaria Pop şi băieţii ei te lasă fără cuvinte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro