Povestea care i-a întristat pe toţi de la "Te iubesc de nu te vezi"! "Fiica mea a murit. Soţia s-a sinucis"

+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Ştefan © captură video

Un concurent de la "Te iubesc de nu te vezi" a reuşit să întristeze pe toată lumea cu povestea lui de viaţă. A trecut printr-o mulţime de probleme: şi-a pierdut o soţie, a urmat fiica din cauza dependenţei de droguri, apoi altă soţie. 

Ştefan, concurent la "Te iubesc de nu te vezi", vrea să îşi găsească pe cineva, să-i fie aproape. În direct la Antena Stars, bărbatul a povestit prin câte a trecut de-a lungul vieţii, şi nu sunt deloc puţine probleme.

"Prima soţie a decedat. A urmat o combinaţie... dar nu legală. S-a întâmplat al doilea deces în 2014. Am rămas tot singur. Din păcate, unul dintre copii a decedat, fetiţa. Băiatul e plecat în afară de mulţi ani, nu mai ştiu de el. Fetiţa... o dependenţă de droguri. Sunt multe de discutat. A făcut un exces, o doză letală. Soţia trăia, mama fetei. S-a sinucis mama ei. S-a aruncat de la etajul şapte. 27 de ani avea fiica mea când s-a întâmplat. Eu am avut o paralizie la piciorul stâng şi la o parte a capului. Nu am făcut nicio intervenţie, toţi m-au părăsit, am rămas singur acasă", a povestit Ştefan în direct la "Te iubesc de nu te vezi". 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro