Povestea de dragoste a Maria Cârneci şi a regretatului soţ. Erau împreună de 36 de ani!

Povestea de dragoste a Maria Cârneci şi a regretatului soţ. Erau împreună de 36 de ani! © arhivă

Vestea morţii soţului Mariei Cârneci a venit ca un trăsnet! Interpreta şi Romulus Petrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, pe care nimeni nu o va uita. Liniştită în viaţa profesională, dar şi în familie! Aşa era Maria Cârneci, până astăzi, când a primit cumplita veste. 

Soţul Mariei Cârneci s-a stins din viaţă luni, 25 noiembrie, în urma unei lupte crunte cu boala. Trupul său neînsufleţit va fi depus marţi la capela cimitirului din Pipera. 

Giani şi Maria Cârneci au fost căsătoriţi peste două decenii, iar relaţia lor dura de 36 de ani. Interpreta nu vorbea des despre soţul ei, preferând să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor, dar şi când o făcea, liniştea din sufletul său era evidentă.

Cei doi s-au cunoscut la un concurs, iar el era directorul hotelului în care interpreta se cazase. S-au bucurat de fiecare clipă a relaţiei şi nu concepeau ideea de a sta separaţi. Din iubirea pe care şi-au purtat-o, a apărut pe lume fiul lor, Edi. "Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea", povestea Maria Cârneci în trecut.

Soţul ei, Romulus Petrescu, i-a fost alături în fiecare clipă şi o aştepta acasă cu aplauze ori de câte ori se întorcea de la cântări. Din păcate, totul va rămâne acum doar în amintirea familiei. 

"În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă", mai spunea interpreta pentru Taifasuri.

Soţul Mariei Cârneci s-a bucurat de viaţă şi în calitate de bunic. Eduard, băiatul său şi al Mariei Cârneci, i-a oferit două nepoţele.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro