Povestea emoţionantă a lui Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la Cuțite. "Cred că şi tata e mândru de mine"
Publicat pe 19.12.2019 la 08:38 Actualizat pe 19.12.2019 la 08:56
Alexandru Comerzan a fost desemnat marele câştigător al emisiunii "Chefi la Cutiţe". Concurentul din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a plecat acasă cu 30.000 de euro şi un vis împlinit!
Alexandru Comerzan a fost desemnat marele câştigător al emisiunii "Chefi la Cutiţe". Concurentul din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a plecat acasă cu 30.000 de euro şi un vis împlinit!
Alexandru Comerzan a vorbit cu emoţie despre începuturile sale în bucătărie. N-a fost uşor, dar toate sacrificiile făcute şi munca depusă l-au ajutat să câştige cel mai tare concurs culinar din ţară.
Originar din Chişinău, Alexandru Comerzan a plecat la vârsta de 15 de ani în Italia. Acolo, a trăit alături de familie timp de 14 ani. Alexandru Comerzan a urmărit o emisiune culinară la televizor şi s-a îndrăgostit imediat de această meserie. În timp ce tatăl său îl sfătuia să meargă spre medicină sau drept, el deja îşi alesese drumul: bucătăria.
"Am plecat în Italia în 2003 cu părinţii în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor şi am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult şi i-am zis mamei că asta vreau şi eu să devin, bucătar", a declarat Alexandru Comerzan, potrivit Adevărul.
Mult timp, tatăl său nu prea a fost de acord, dat fiind faptul că doctorii şi avocaţii erau văzuţi mult mai bine decât bucătarii, în trecut. Însă, după această reuşită, Alexandru Comerzan a precizat că "şi tata e mândru de mine".
După ce a păşit în bucătărie, câştigătorul Chefi la Cutiţe a curăţat "spanac, cartofi, morcovi, după care, cu stăruinţă"... a ajuns ajutor de bucătăr la un restaurant din Chişinău.
Ce face Alexandru Comerzan cu marele premiu
Alexandru Comerzan știe deja ce vrea să facă cu cei 30.000 de euro. Nu cu toţi banii, dar cu o parte din ei vrea să meargă în vacanţă, în Japonia.