Cum arată abdomenul Andreei Bălan, la opt luni de la cezariana care aproape a costat-o viața. A suferit trei operații. FOTO

+5 click pentru
galerie

Cum arată abdomenul Andreei Bălan, la opt luni de la cezariana care aproape a costat-o viața. A suferit trei operații. FOTO © Instagram

Toată lumea își amintește de cumpăna prin care a trecut Andreea Bălan, atunci când a devenit mamă pentru a doua oară. Pentru a o aduce pe lume pe micuța Clara, vedeta a trecut razant pe lângă moarte, în urma unor complicații cauzate de operația de cezariană. Semnele psihice rămân, asta e clar. Dar cum rămâne cu cele fizice?

Andreea Bălan dovedește, dacă ai avut vreodată îndoieli, că este o femeie extrem de puternică. Nu doar că a trecut peste trauma suferită, dar a renăscut mai luminoasă și mai încrezătoare ca niciodată. Dovada vie o reprezintă imaginile cu abdomenul vedetei, la aproximativ opt luni de la momentele înfiorătoare.

Cum arată Andreea Bălan, după cele 3 operații

După ce a suferit un stop cardio-respirator la naștere, Andreea Bălan a avut nevoie de o perioadă pentru a se reface. Nu doar prin odihnă, ci și prin alte două intervenții pe care le-a făcut ulterior. O situație extrem de dificilă, cu siguranță, pentru multe persoane, însă artista a știut cum să treacă prin aceste cumpene cu o atitudine optimistă și cu un zâmbet pe buze.

La numai 2 luni de la operațiile suferite, Andreea Bălan era deja în sala de sport și se filma cu abdomenul la vedere. Nici nu se vedea că a trecut prin atâtea intervenții sau că a născut, silueta vedetei fiind mai ceva ca cea a unei puștoaice de 18 ani. Acum, după încă alte câteva luni, putem presupune că arată și mai bine, mai ales că artista a fost activă și a avut mare grijă de sănătatea ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro