Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate s-au adeverit: "Roata se întoarce"

+3 click pentru
galerie

Carmen Harra, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate © Facebook

Carmen Harra a vorbit încă de la început despre o despărţire în cazul lui Tristan Tate şi al Biancăi Drăguşanu. Clarvăzătoarea a afirmat vehement că relaţia dintre blondină şi milionarul englez nu va dura mult şi Tristan Tate îi va plăti Biancăi Drăguşanu cu aceeași "monedă" pe care care blondina “a jucat-o” cu Victor Slav. 

Carmen Harra nu a văzut încă de la început un viitor fericit între Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, iar celebra clarvăzătoare a afirmat clar că blondina l-a înșelat și trădat pe Victor Slav și că tot ce i-a făcut ea tatălui copilului său i se va întoarce.

Reporterii spynews.ro au publicat în exclusivitate conversaţiile care demonstrează că Tristan Tate nu este complet sincer cu blondina şi a căutat-o pe fosta lui iubita cu doar câteva ore înainte să plece la Cannes cu Bianca Drăguşanu, astfel încât premoniţiile lui Carmen Harra par să se adeverească.

CITEȘTE ȘI Super exclusivitate! Bianca Drăguşanu, ai grijă! Avem conversaţiile care demonstrează că Tristan nu e sincer cu tine! Ce îi spunea fostei iubite cu doar câteva ore înainte să plecaţi la Cannes!

În cadrul emisiunii "Răi da' Buni" de la Antena Stars, Carmen Harra a dezbătut subiectul relaţiei celor doi şi a declarat că blondina şi milionarul englez se vor despărţi şi asta fiindcă Tristan Tate va ajunge să fie interesat de o altă femeie.

"M-am uitat numerologic la ei şi m-am uitat din punct de vedere karmic. Numerologic nu sunt suflete pereche, se bazează pe atracţie fizică, deci vorbim de eşec. Atracţia fizică poate fi puternică, dar legat de ea... ea este numărul doi, înseamnă dualitate, are nevoie de o a doua persoană. Este o persoană foarte nesigură pe ea... de asta şi-a făcut atâtea intervenţii, să ajungă să se simtă bine cu ea. Ea are nevoie de confirmare. Victor a fost un factor bun în viaţa ei. Nevoia ei este incredibilă... de a îi valida cineva frumuseţea, nesiguranţa ei este incredibilă, foarte mare. În interiorul ei are multe probleme. Cine crede că rămâne cu băiatul ăsta se înşeala, băiatul ăsta nu rămâne cu ea. Roata se întoarce. O să o lase pentru una mai atrăgătoare şi mai tănără decât ea. Ea acţionează pe instinct." a declarat Carmen Harra. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro