Prietenii nu l-au uitat pe Ion Dolănescu de ziua lui. Pomenire în memoria regretatului artist / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Prietenii nu l-au uitat pe Ion Dolănescu de ziua lui. Pomenire în memoria regretatului artist © Spynews.ro

Au trecut 11 ani de la trecerea în nefiinţă a regretatului artist Ion Dolănescu, însă prietenii nu l-au uitat, ci l-au pomenit aşa cum se cuvine de ziua lui de nume.

La fel ca în fiecare an, cei care i-au fost buni prieteni lui Ion Dolănescu au decis şi de această dată să meargă la biserică, acolo unde s-au rugat pentru sufletul său. Şi pentru că ieri a fost sărbătorit Sfântul Ioan, prietenii lui Ion Dolănescu au decis să facă o pomenire în memoria sa.

Dacă în anii de mult timp apuşi prietenii lui Ion Dolănescu îl sărbătoreau pe artist cu tort, de această dată, aceştia au dus la biserică o colivă pe care au închinat-o pentru sufletul artistului de muzică populară, aşa cum puteţi vedea şi în imaginile pe care vi le prezentăm, în exclusivitate, în galeria foto.

Ionuţ Dolănescu, gest în memoria tatălui său

Ziua de Sfântul Ioan, în fiecare an, este motiv de bucurie, dar şi de tristeţe pentru Ionuţ Dolănescu. Acesta se bucură alături de familie pentru onomiastica pe care o sărbătoreşte, însă, în acelaşi timp, cu un ochi plânge din cauză că părintele său drag nu mai este lângpă el. Şi chiar în memoria lui, cu ocazia zilei Sfântului Ioan, Ionuţ Dolănescu a ţinut să le dedice o melodie fanilor săi, pe reţelele sociale, însă nu orice melodie, ci una cântată chiar de părinţii săi, în semn de dragoste şi respect pentru ei.

''La mulți ani sărbătoriților de Sfântul Ioan! La mulți ani, România!'', le-a mai transmis Ionuţ Dolănescu fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro