Prima apariţie a lui Iulică Cercel, după moartea lui Răzvan Ciobanu. A fost să dea declaraţii

Prima apariţie a lui Iulică Cercel, după moartea lui Răzvan Ciobanu. A fost să dea declaraţii © Foto: Spynews

Iulică Cercel a avut prima apariţie publică după moartea lui Răzvan Ciobanu. Cercel este cel alături de care regretatul designer a plecat din Bucureşti spre Constanţa, pentru a petrece de Paşte şi de 1 mai.

Astăzi, mai multe prsoane, prin care şi Iulică Cercel, au fost audiate, la Constanţa, în dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu. Întrebat de reporteri ce s-a întâmplat, Iulică Cercel nu a vrut să facă nicio declaraţie şi a plecat imediat după audieri.

Potrivit unor surse Spynews, însă, Cercel a spus aceleași lucruri ca prima oară la audieri.  Oprea a zis ca s-a întâlnit cu Răzvan Ciobanu pe la orele 19 și i-a zis, la un moment dat, că merge să-și ia ţigări şi nu s-a mai văzut cu el.

Şi a mai fost un martor audiat, Iacob Alexandru, care a spus că trebuia să se vadă cu el la mare că au vorbit pe drum să se vadă să îi dea brățara de la Sunwaves, dar nu a mai răspuns la telefon.

Iulică Cercel a fost audiat alături de Sorin Oprea şi de Laura Vicol, care a oferit şi câteva detalii de la audierile care au durat cinci ore.

"Au fost audiate persoane timp de cinci ore. Ancheta se desfăşoară fix cum am spus. Sunt detalii noi, dar nu pot să dau informaţii. Singurul lucru pe care îl pot spune este că unul dintre martorii audiaţi astăzi a spus că sunt o persoană inconfortabilă la audieri. Cei audiaţi astăzi au calitate de martori. Sinuciderea nu a fost luată niciodată în calcul", a spus Laura Vicol la Antena Stars.

 

O.P. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro