VIDEO / Prima apariție la tv a Ancăi Pandrea, după ce a fost la un pas de moarte: "Nu știu dacă Iura m-a apărat"

Prima apariție la tv a Ancăi Pandrea, după ce a fost la un pas de moarte © captura video

În urmă cu o săptămână, Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident, suferit în propria casă. Vecinii au găsit-o pe actriță într-o baltă de sânge și inconștientă. 

Acum, văduva lui Iurie Darie s-a însănătoșit și a fost prezentă în platoul emisiunii "Agenția Vip", cu noi amănunte despre viața ei de acum. 

"Eu de stat cu altcineva afară de Iura nu stau, pot sta o zi, două cu o prietenă. Eu ca să locuiesc cu cineva nu pot, în afară de Iura. Nu ai de unde să știi, s-a întâmplat. Poți să fii cu cineva care doarme și tu te-ai ridicat să mângăi câinele și cazi pe jos. Dacă nu erau câinii mă găseau peste câteva zile. Nu știu dacă Iura m-a apărat. Cât am stat la spital mi s-a spus că Steve, câinele meu, a stat lângă poartă. Îl adora pe Iura.", a povestit Anca Pandra, la "Agenția Vip". 

Citește și: Anca Pandrea, internată de urgență la spital. Vecinii au găsit-o căzută și plină de sânge

După accidentul suferit, Anca Pandrea mărturisește că legătura ei cu Iurie Darie este și mai puternică și îi simte prezența în fiecare moment. 

"O să scriu o carte despre Iura, despre iubirea noastră. Acum, după accident vorbesc mai mult cu el. Ziua când merg am sentimentul că e lângă mine, am curajul să merg, pentru că el mă sprijină.", a povestit Anca Pandrea, la "Agenția Vip".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro