Prima fotografie în care i se vede fața fiicei lui Feli. Cum arată micuța Nora Luna

+3 click pentru
galerie

Prima fotografie în care i se vede fața fiicei lui Feli. Cum arată micuța Nora Luna © Instagram

Feli a devenit mămică în urmă cu 9 luni  și este extrem de fericită. Pe contul ei de Instagram, artista a postat prima fotografie în care i se vede fața micuței Nora Luna și fanii au fost extrem de încântați să vadă acest lucru, mai ales că au tot insistat, în ultima perioadă să vadă cum arată fiica acesteia. 

În ziua în care micuța Nora Luna a împlinit 9 luni, Feli le-a făcut o surpriză colosală fanilor săi. Artista a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare lângă iubitul și lângă fiica ei, iar ceea ce este cel mai important este că a afișat prima imagine în care micuței Nora Luna i se vede fața. 

Fanii lui Feli au fost în extaz și s-au bucurat enorm să vadă că aceasta a ținut cont de sfaturile lor și că, într-un final, le-a arătat-o pe fetița ei, Nora Luna. 

Mai mult, așa cum și-a obișnuit deja fanii, Feli a scris un mesaj extrem de emoționant pentru fiica ei, mărturisindu-i acesteia că este extrem de fericită că o are și toate cele 9 luni alături de ea au fost un adevărat vis trăit, de fapt, în realitate. Fanii lui Feli s-au bucurat să-l vadă și pe iubitul acesteia, Cătălin, căci artista nu l-a expus nici pe el până acum, acesta nefiind persoană publică. 

Unde a cântat Feli prima dată

Feli și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a povestit pe Instagramul său câteva lucruri amuzante, dar și emoționante, din copilăria ei. Extrem de deschisă cu fanii săi, Feli a mărturisit că aceasta a avut o perioadă în care cânta în fața oglinzii, că dădea concerte în spatele blocului, chiar dacă acest lucru nu era pe placul vecinilor săi. 

„Vă povesteam cum atunci când eram mică desenam toți pereții, mai știți? 
Câte culori și câte versuri de dragoste bacoviene scrise înainte cu mult de a simți ce înseamnă și cât de frumoasă este, de fapt, dragostea!  
Eram o Feli drama-queen de mică! 🤣 

Îmi amintesc cum dădeam concerte în spatele blocului și cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla la noi"Hai fiecare la scara lui!" de minim 5 ori pe zi!  
Noi bineînțeles că nu o ascultam așa că primeam "surprize" de pungi cu apă "de nicăieri", adică etajul 1-geamul de la bucătărie la care stătea tanti Marcela ascultându-ne totuși, cântând un concert full din repertoriul trupei Genius, înainte să treacă la acțiune! 🤣 
Foarte multe amintiri am legate de muzică și frică mamei în copilăria mea! Mama, dragă de ea! 🤣❤”
 a scris Feli, pe Instagramul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro