Prima imagine cu bebelușul Andrei de la Like Chocolate. Micuțul a primit un nume superb

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu bebelușul Andrei de la Like Chocolate. Micuțul a primit un nume superb © Instagram

Este bucurie mare în viața Andrei de la Like Chocolate. Artista a devenit mămică pentru prima dată, iar viața i s-a schimbat radical. Ea și iubitul său sunt mai fericiți ca niciodată și amândoi se simt împliniți și binecuvântați.

Andra de la Like Chocolate a născut de Crăciun, în dimineața zilei de 26 decembrie. Totul a decurs cum nu se poate mai bine. La scurt timp după iubita lui l-a făcut tătic, Alex, partenerul artistei, a oferit și primele declarații despre marele moment, când și-a strâns pentru prima dată copilul la piept.

Emoțiile au fost de nedescris, tocmai de aceea, tânărul a uitat să întrebe ce notă a primit băiețelul lui atunci când a venit pe lume. "Sunt foarte fericit. Acum mă simt împlinit total. Nu cred că pot să descriu momentul, nici nu ştiam că o să-l apuc. Mămica este ok, este la terapie. Totul a decurs foarte bine. A fost la superlativ. Are 2,900 şi din cauza emoţiilor, am uitat să întreb ce notă a primit. Şi mămica şi copilul sunt în regulă", a spus Alex la Antena Stars.

Astăzi, la trei zile de la naștere, Andra de la Like Chocolate a fost deja externată și a ajuns acasă cu băiețelul ei. Pentru că totul a decurs cum nu se poate mai bine, medicii au hotărât să o externeze, pentru a petrece trecerea în Noul An, acasă, alături de frumoasa familie pe care a întemeiat-o.

Imediat cum i-a adus acasă pe cei mai importanți oameni din viața sa, Alex a pus mâna pe telefon și le-a arătat prietenilor prima imagine cu bebelușul lui. În plus, Andra de la Like Chocolate, în semn de dragoste pentru iubitul ei, a decis să-i pună același nume ca al tatălui și bebelușului, Alexandru, alături de un al doilea prenume, Eric.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro