Prima imagine cu bebeluşul Irinel Lepa: "Renunţăm la toate pentru fericire"

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu bebeluşul Irinel Lepa: "Renunţăm la toate pentru fericire" © Facebook

Irina Lepa şi soţul ei sunt în culmea fericirii! Luni s-a născut fiul lor, iar de atunci viaţa acestora s-a schimbat radical. În urmă cu câteva ore, cei doi au publicat şi prima fotografie cu micuţul.

Soţul Irinei Lepa, Gaby Jianu a postat o imagine emoţionantă cu mânuţa bebeluşului lor. Alături de fotografie a scris şi câteva cuvinte, iar oamenii au reacţionat imediat cum au văzut.

"Ajungem la o vârstă şi realizăm că au trecut atâţia ani şi am trait plini de ambiţii, orgolii, răutăţi, goana după bani, după care renuntăm la toate pentru #FERICIRE!! ❤🙏", a scris soţul Irinei Lepa

"Multă sănătate şi fericire în viaţă pentru puiul vostru ❤️DUMNEZEU🙏 sa fie mereu cu voi 😘❤️🙏asta sigur este cea mai tare filmare din viata ta 😊🔝❤️🔝 /  Felicitări! Sa va trăiască, sa fie sanatos și sa va bucurați de el! / FFelicitări 🎉💪💪❤️👏👏👏 Să vă bucure Dumnezeu de printul vostru / Și iată că a venit momentul!!! Sa fiți fericiți și sa va bucurați împreună de tot ce e mai frumos pe lume❤️🎊🎉", sunt câteba dintre reacţiile oamenilor. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro