Prima imagine cu Florin Salam, după ce s-a spus că a fost internat într-un spital din America. A petrecut alături de Culiţă Sterp

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu Florin Salam, după ce s-a spus că a fost internat într-un spital din America. A petrecut alături de Culiţă Sterp © Facebook

După ce s-a spus că a fost internat în spital, în Statele Unite, acum a apărut şi prima imagine cu Florin Salam. Manelistul a petrecut alături de Culiţă Sterp.

Florin Salam şi-a speriat fanii, în ultimul timp, după ce a ales să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. Manelistul se confruntă de ceva timp cu probleme de sănătate şi a hotărât că cel mai bine este să stea o perioadă în linişte.

În urmă cu câteva zile, o veste şocantă a fost făcută publică. Un cont de Facebook care poartă numele iubitei lui Florin Salam anunţa că manelistul este în America, acolo unde se află internat într-un spital. Fanii s-au alarmat şi s-au speriat la auzul acestor veşti. E bine, se pare că lucrurile nu stau aşa, iar Betty Stoian, fiica sa, a fost cea care a făcut precizări reale despre tatăl său.

Betty Stoian a explicat la Antena Sars că starea de sănătate a tatălui ei nu este cea mai bună, din cauza epuizării, şi tocmai de aceea şi-a luat liber o perioadă şi a decis să anuleze mai multe concerte. Dar chiar şi aşa, spune Betty, starea de sănătate a tatălui ei se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, iar începând cu anul viitor, fanii se vor putea bucura, din nou, de muzica lui.

Astfel, se pare că afirmaţiile lui Betty Stoian sunt cât se poate de adevărate, iar celebrul manelist se simte foarte bine, pentru că acum a apărut şi prima imagine cu el, după zvonurile de zilelele trecute.

Astfel, Florin Salam a petrecut în această seară alături de Culiţă Sterp, cel care a făcut publică imaginea cu artistul. "Vă pupăm! 😘 Eu nu prea încap în poză, dar e ok 😂", a scris Culiţă Sterp pe Instagram. În imagine se poate vedea că Florin Salam arată foarte bine, a mai slăbit, însă este pus pe distracţie, semn că a dus dorul cântărilor în această perioadă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro