Prima reacţie a Andreei Bălan, după ce s-ar fi spus că îşi doreşte să se împace cu Keo, fostul iubit: ”Nu mai am sentimente față de nimeni din trecutul meu”

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a Andreei Bălan, după ce s-ar fi spus că îşi doreşte să se împace cu Keo, fostul iubit: ”Nu mai am sentimente față de nimeni din trecutul meu” © instagram

Andreea Bălan și George Burcea urmează să divorțeze imediat ce pandemia de coronavirus va trece, însă iată că în ultimele zile au apărut zvnonuri cum că aceasta își dorește împăcarea cu fostul iubit cu care a fost împreună ani de zile, Keo! Artista a reacționat la o zi și dezmite informațiile apărute. 

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este inevitabil, actele fiind depuse deja, iar imediat ce situația pandemiei va dispărea din România, cei doi vor ajunge la tribunal unde se vor separa definitiv și legal, deoarece fizic au făcut-o deja. 

Ei bine, dacă aceștia divorțează, iată că în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri cum că artista își dorește să se împace cu Keo, bărbatul cu care a fost mai mulți ani și de care s-a despărțit după ce l-a înșelat cu blonda cu care este acum și cu care are un copil. 

După ce ar fi început să-l urmărească pe pagina de socializare, dar să îi dea și mai multe like-uri, imediat au apărut zvonurile cum că Andreea Bălan vrea să ajungă la pace cu fostul iubit. Ieri, la o zi distanță de la apariția acestei informații, Andreea Bălan a reacționat. 

”Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

Cântăreața a ținut să strecoare și câteva ironii la adresa actualei iubite a lui Keo, după ce chiar ea a avut o mică doză de gelozie la vederea aprecierilor din mediul online. 

”Persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită toată lumea că nu mă împac cu nimeni.”, a spus Andreea pe Instagram story.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro