Prima reacţie a Andreei Bălan după ce soţul ei a fost prins sub influenţa drogurilor: ”Lasă să doară”

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a Andreei Bălan după ce soţul ei a fost prins sub influenţa drogurilor: ”Lasă-l să doară” © arhiva

După ce soțul Andreeai Bălan a fost prin sub influența drogurile de către polițiștii Serviciul Rutier, iată că Andreea Bălan vine și cu prima reacție imediat după tot ce s-a întâmplat. 

Astăzi a ieșit un adevăr crunt la iveală despre soțul Andreei Bălan, actorul George Burcea . Bărbatul a fost prins de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov în timp ce-și conducea mașina sub influența drogurilor. 

Potrivit surselor noastre, se pare că aceasta este și motivul despărțirii dintre cântăreață și soțul său, deoarece artista nu poate accepta că tatăl copiilor ei a consumat substanțele interzise. 

Prima reacție a Andreei Bălan

În ultimele zile Andreea Bălan a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii cu subînteles pentru George Burcea, însă iată că din această zi plină de tensiune nu este trecută cu vederea. Cântăreața a postat prima fotografie imediat după ce s-a aflat de faptele soțului său, iar descrierea este una destul de tranșantă, ca un mesaj adresat bărbatului: ”Lasă să doară, lasă să sângereze, lasă să se vindece și dă-i drumul”, a scris vedeta.

Ce spune George Burcea despre consumul de draguri la volan

Contactat de reporterii Spynews.ro pentru a afla dacă este sau nu adevărat, George Burcea a răspuns politicos la telefon, dar când a auzit despre ce e vorba a închis apelul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro