Prima reacție a lui Aurel Ciuculete, după ce Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină. Ce spune fostul lui cumnat

Prima reacție a lui Aurel Ciuculete, după ce Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină. Ce spune fostul lui cumnat © Arhiva

Vestea că fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete s-a stins din viață a întristat pe toată lume. După moartea artistei, din anul 2017, Cornel Galeș a întrerupt toate legăturile cu familia fostei soții, iar în urmă cu un an chiar s-a mutat în Spania pentru a începe o viață nouă.

Aurel Ciuculete, fostul cumnat al lui Cornel Galeș, a fost în stare de șoc atunci când a aflat vestea că bărbatul a murit fulgerător, la doar 60 de ani, în urma unui accident de circulație. Fratele Ilenei Ciuculete a avut o reacție destul de acidă, spunând că dormi așa cum îți așterni, iar Dumnezeu la îndreaptă pe toate, făcând aluzie la numeroasele scandaluri pe care le-a avut cu Cornel Galeș.

”Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu, el le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar, a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat, s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, a declarat Aurel Ciuculete, potrivit wowbiz.ro.

Prima care a confirmat vestea că Galeș s-a stins din viață, în urma unui cumplit accident de circulație, petrecut în Spania, a fost nașa lui de cununie, Doina Belu. Apoi, Viviana, femeia alături de care Cornel Galeș și-a petrecut ultimii ani de viațăa transmis un mesaj de condoleanțe, șocată de cele aflate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro