Prima reacţie a lui Aurelian Temişan după ce finul George Burcea a fost prins sub influenţa drogurilor: „Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”

Prima reacţie a lui Aurelian Temişan după ce finul George Burcea a fost prins sub influenţa drogurilor © Facebook

După ce soţul Andreei Bălan a fost prins influenţa drogurilor de către poliţiştii Serviciului Rutier, iată că acum şi Aurelian Temişan, naşul actorului, a avut o primă reacţie în tot acest scandal care s-a iscat.

George Burcea a fost prins de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov în timp ce-și conducea mașina sub influența drogurilor. 

Potrivit surselor noastre, se pare că aceasta este și motivul despărțirii dintre cântăreață și soțul său, deoarece artista nu poate accepta că tatăl copiilor ei a consumat substanțele interzise. 

În tot acest scandal, după ce Andreea Bălan a avut o primă reacţie, dar şi după ce tatăl actorului a sărit în ajutorul artistei, fiind de partea ei, acum cel care are ceva de spus este chiar naşul de cununie al celor doi.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu i-au cununat pe Andreea Bălan şi George Burcea. Cei patru sunt extrem de apropiaţi, trecând uşor de la relaţia de prietenie, la una de familie.

Acum pentru că finul său trece prin momente mai puţin plăcute, Aurelian Temişan a avut şi o primă reacţie. Vedeta a postat pe contul său de Facebook o fotografie, chiar din ziua nunţii, în care apare alături de George.

În dreptul fotografiei, Aurelian a ţinut să scrie şi câteva rânduri. Subtil, dar destul de clar, artistul şi-a spus părerea despre ceea ce trăiesc acum Andreea şi George.

"Nu suntem perfecţi. Dar în toată imperfecţiunea noastră avem atât de multe de dăruit.

Naşte frumosul în jur şi privete-ţi în ochi fericirea creată.

Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău.

Idei...trăiri...viaţă...sentimente...", a fost mesajul lui Aurelian Temişan.

Se pare că artistul îşi doreşte să fie imparţial. Prin mesajul transmis, Aurelian a reuşit să îi transmită Andreei că nimeni nu este perfect, dar oamenii merită să fie iubiţi pentru că sigur au ceva de dăruit, dar i-a transmis şi lui George ceva.

Acesta i-ar sugera să gândească bine ceea ce vrea să facă, ca nu cumva să distrugă fericirea altora. Cel mai probabil, artitul s-a referit la fericirea celor două fetiţe pe care Andreea şi George le au împreună.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro