Prima reacţie a lui Bogdan de la "Insula Iubirii" despre despărţire de Hannelore

+3 click pentru
galerie

Hannelore şi Bogdan de la Insula Iubirii © Foto: Facebook

În ultimul timp s-a tot vehiculat că Bogdan şi Hannelore de la "Insula Iubirii" s-au despărţit. Noi am vrut să aflăm ce se întâmplă cu exactitate în cuplul lor, aşa că am stat de vorbă cu Bogdan.

Deşi lucrurile par că nu mai sunt deloc cum trebuie între ei, Bogdan nu a vrut nici să confirme, dar nici să infirme despărţirea. Bogdan de la "Insula Iubirii" a lăsat, însă, de înţeles că nu mai formează un cuplu cu Hannelore şi ne-a precizat că atunci când se va întâmpla ceva interesant în viaţa lui va anunţa.

CITEŞTE ŞI: Bogdan de la "Insula Iubirii", lovitură pentru Hannelore, după despărţire

"Când se va întâmpla ceva interesant în viaţa mea, respectiv cu viaţa mea, atunci vă voi anunţa, până atunci vedeţi Instagramul meu unde ştiţi exact ce fac eu în fiecare zi", a spus Bogdan Ionescu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Ţinând cont că despărţirea este un subiect delicat, să fi refuzat Bogdan, momentan, să vorbească despre acest lucru pentru că nu se simte pregătit, sau, cumva, el speră la împăcarea cu soţia sa? Rămâne de văzut ce se va întâmpla, iar noi suntem cu ochii pe ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro