Prima reacţie a lui Joseph Hadad, după ce s-a spus că ar fi făcut infarct: „Mă simt mai bine, totul este sub control”

Prima reacţie a lui Joseph Hadad, după ce s-a spus că ar fi făcut infarct © Arhiva

Miercuri, 12 februarie, celebrul Joseph Hadad a ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi suferit un infarct. Vedetei i s-a făcut rău, ajungând de urgenţă la Spitalul CC Iliescu din Capitală.

Însă, la scurt timp după ce vestea despre starea lui de sănătatea a ajuns în toată presa, Joseph a ţinut să clarifice întreaga situaţie. Asta după ce a primit o mulţime de mesaje de la persoanele care îşi făceau griji pentru el. 

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, celebrul bucătar a precizat că informaţiile au fost false. Nu a suferit un infarct, dar a ajuns la spital pentru că a vrut să fie precaut.

"Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic", a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook. 

Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune la Antena1, când a făcut parte din juriul emisiunii Top Chef.

Celebrul bucătar deţine secretele a peste 2000 de reţete şi a creat, de-a lungul timpului, show-uri culinare pentru celebrităţi precum Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson, Robert de Niro, Bill Clinton, Francois Mitterrand, Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro