Prima reacție a lui Liviu Vârciu, după ce a ieșit afară din casă în ziua în care s-a ridicat starea de urgență. ”Ne-am sălbăticit”

+3 click pentru
galerie

Prima reacție a lui Liviu Vârciu, după ce a ieșit afară din casă în ziua în care s-a ridicat starea de urgență. ”Ne-am sălbăticit” © arhiva

Liviu Vârciu, ca majoriatea românilor bineînteles, a stat în toată această perioadă cât mai mult în casă și a părăsit locuința doar pentru situații care nu puteau fi amânate. Vedeta a ieșit imediat după ridicarea stării de urgență însă totul i se pare altfel. 

Pentru români a fost o perioadă extrem de grea deoarece au fost nevoiți să stea în locuințe timp de două luni, iar în cazul în care trebuiau să iasă din case, aceștia erau nevoiți să completeze o declarație pe proprie răspundere cum că au un motiv foarte bine întemeiat și care nu necesită amânare.

Ieri a fost prima zi de când s-a ridicat starea de urgență de pe teritoriul României, iar asta înseamnă că cetățenii nu vor mai avea nevoie de declarație când ies din casă în localitatea în care sunt în prezent.

Ei bine, Liviu Vârciu a ieșit și el din locuința sa pentru prima oară, însă nu a avut parte tocmai de cele mai bune momente. Artistul simte că totul este ciudat, mai ales că a văzut oameni care nu au purtat mască și care se apropiau din ce în ce mai mult unii de alții.

”Am ieșit afară și ce ciudat. Am impresia că toată lumea vrea să te îmbolnăvească, n-au măști, vin spre tine, ne-am sălbăticit. Ce ciudat e afară. Mamă, oameni, virus. Mă duc acasă”, a povestit Liviu Vârciu pe pagina sa de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro