Prima reacţie a lui Pepe, după ce Oana Zăvoranu i-a dat mesaj de împăcare: "Aşa este cel mai sănătos pentru toată lumea"

S-au iubit cu patimă şi tot cu patimă s-au şi certat. Oana Zăvoranu şi Pepe au avut o despărţire cu răsunet, certându-se ca la uşa cortului, pe la multe televiziuni, însă, recent, Oana a vrut să schimbe situaţia. 

Acum, după mult timp, cei doi au îngropat securea războilui, iar Oana Zăvoranu a făcut primul pas spre o împăcare oficială între ea şi fostul soţ.

Actriţa din serialul Sacrificiul i-a dat lui Pepe un mesaj de împăcare, iar reacţia artistului a fost una întârziată, dar extrem de neaşteptată.

Deşi, acum fiecare are familia lui, iar despre o împăcare amoroasă nici nu se pune problema, Oana a vrut ca lucrurile între ea şi Pepe să fie clare, iar pace dintre ei să fie oficială.

Aşa se face că înainte de intrarea în anul 2020, Oana şi-a luat inima în dinţi şi i-a dat un mesaj de împăcare lui Pepe, însă răspunsul fostului soţ nu a venit nici până acum.

Pepe nu i-a răspuns lui Zăvo nici până în ziua de azi, însă s-a confesat unui prieten, iar astfel am ajuns să aflăm şi noi ce părere are artistul despre o eventuală împăcare între el şi Diva din Sacrificiul.

„Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciție, consideră că așa este cel mai sănătos pentru toată lumea", a declarat un apropiat al lui Pepe 

Reamintim că Oana Zăvoranu a declarat, în direct la Antena Stars, că i-a dat un mesaj de Crăciun lui Pepe, dorindu-şi o relaţie de prietenie cu fostul.

"A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam", a declarat atunci Oana Zăvoranu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro