Prima reacţie a Marei Bănică, după ce a fost ameninţată cu moartea de Magdalena Şerban. "Am simţit o furie şi o revoltă"

+3 click pentru
galerie

© Facebook

Mara Bănică a fost ameninţată cu moartea de o persoană care se dă drept Magdalena Şerban, cunoscută şi drept "criminala de la metrou", sau, cel puţin, acest lucru indică mesajul pe care l-a primit. 

Mara Bănică a fost ameninţată de o persoană care foloseşte un cont fals pe reţelele sociale, cont ce poartă numele Magdalenei Şerban, Mara Bănică a vorbit la "Star Matinal" de la Antena Stars despre ce i s-a întâmplat, povestind că a făcut plângere la poliţie pentru că astfel de cazuri nu trebuie să aibă loc. 

CITEŞTE ŞI: Mara Bănică, ameninţată cu moartea de "criminala de la metrou"! Detalii exclusive

"Un mesaj nepotrivit dat de pe un cont care se numeşte Magdalena Şerban, "criminala de la metrou', aşa cum a numit-o presa. Înţeleg că aceasta este internată pe secţia de psihiatrie, nu ştiu dacă acolo are acces la internet, nu ştiu dacă acest cont este al ei, înclin să cred că nu. Orice om care îşi face timp să ameninţe persoane publice trebuie să plătească. Eu iniţial am deschis mesajul şi am citit "eşti mortală". M-am simţit foarte nasol. Nu e normal. După sperietură am simţit o furie şi o revoltă pentru că nu pot acepta că există oameni care să trimită astfel de mesaje. Pe de altă parte, dacă este ea. Am fost la poliţie, am depus o plângere", a spus Mara Bănică.

Mara Bănică nu este la primul episod de acest fel

"Atunci am primit zeci de mesaje din partea prietenilor îngrijoraţi. Le-am explicat că era vorba despre o farsă macabră. Am depus şi atunci plângere şi a fost identificat autorul. Era un deţinut încarcerat într-un penitenciar din nordul ţării. Într-un timp record, reuşise să strângă aproximativ 17.000 de lei, folosindu-se de numele meu şi de contul acela fals. Sper ca şi de această dată să fie identificată persoana, fiindcă nu este normal ca orice individ care se ascunde în spatele unui cont fals să ameninţe alte persoane", a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Mara Bănică.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro